Om

Hvorfor ReGaming.dk

Grundet den stigende popularitet for Gaming, er det nærmest blevet hvermandseje at eje en gaming computer. Det kan være en jungle for unge samt forældre at købe den helt rigtige computer, til den rigtige pris. Der er rigtig mange muligheder for at købe en computer i dag, og man kan stå tilbage med rigtig mange spørgsmål. Vi ønsker at gøre dette lettere for interesserede og derfor tilbyder vi vejledning og rådgivning, så du som kunde kan få den helt rigtige computer med hjem!

Det er meget vigtigt for os, at man som kunde føler sig hørt, og vi kigger derfor på jeres individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder prisvenlige brugte gaming computere, som er blevet gennemtestet, renset og oftest optimeret med nyere dele. Vi ønsker at give vores kunder den bedste købs- og spilleoplevelse.
Alle vores computere tester vi igennem for fejl. Vi sørger for at din næste gaming computer kører fejlfrit og uden problemer. Dette gør vi for at sikre, at vores kunder får en god, stabil og fejlfri computer. 

Alle vores computere er unikke og skulle du have særlige ønsker eller behov, vil vi hjælpe dig bedst muligt.
Hvad enten det er til skolebrug, gaming eller en bladning deraf, så kan vi hjælpe.

Opgradering
Udover at tilbyde salg, kan vi også hjælpe med opgradering af din nuværende computer. Vi går ikke op i, hvor du har din gaming computer fra, men vi går op i at tilbyde dig den bedste service og hjælp, når du ønsker at opgradere din gaming computer.

Reparation
Er der sket noget med din computer og ønsker du denne lavet, så kan vi tilbyde reparation. Det er gratis at få computeren tjekket igennem hos os!

Hvem er vi?
Vi er 2 søskende fra Aarhus som brænder for hardware, computere og gaming.
Vi har beskæftiget os med computere siden barndom, og oplever den stigende efterspørgsel på gaming computere.

 

5/5

KLAR TIL GAMING

Alle maskiner gennemgår en grundig test, for at sikre at du får en stabil og køreklar gaming computer!

14-DAGS RETURRET

Alle maskiner kommer med 14 dags returret. Skulle du fortryde dit køb, er det bare med at returnere!

Windows 10

Alle maskiner sælges med aktiveret Windows 10! Vi sørger for alle drivere og opdateringer!