Om

Hvorfor ReGaming?

G
rundet den stigende popularitet for Gaming, er det nærmest blevet hvermandseje at eje en gaming computer. Det kan være en jungle for unge samt forældre at købe den helt rigtige computer, til den rigtige pris. Der er rigtig mange muligheder for at købe en computer i dag, og man kan stå tilbage med rigtig mange spørgsmål. Vi ønsker at gøre dette lettere for interesserede og tilbyder derfor gratis vejledning og rådgivning, så du som kunde kan få den helt rigtige computer med hjem!

Vi arbejder løbende på at forberede vores service, så du som kunde får dit individuelle ønsker og behov opfyldt.

Vi tilbyder prisvenlige brugte gaming computere, som er blevet gennemtestet, renset og oftest optimeret med nyere dele. Vi ønsker at give vores kunder den bedste købs- og spilleoplevelse.

Alle vores computere tester vi igennem for fejl. Vi sørger for at din næste gaming computer kører fejlfrit og uden problemer. Det gør vi, så du som kunde får en god, stabil og fejlfri computer.

Alle vores computere er unikke og skulle du have særlige ønsker eller behov, vil vi hjælpe dig bedst muligt.
Hvad enten det er til skolebrug, gaming eller en bladning deraf, så kan vi hjælpe.

Tallene taler for sig selv!

200 +
Solgte computere
1 +
Års erfaring
1 +
Fremragende - Trustpilot
5/5
En af de bedste oplevelser jeg har haft ved et køb. Udover at det er simpelt og lige til, så er man garanteret god, hurtig og vedvarende support.
Malthe Nebelung

Fejlfri computere

Alle maskiner gennemgår strenge stress tests, for at sikre at alle dele bliver grundig testet før salg.

Vi kan bl.a. hjælpe med